Nooit meer uw leesbril, zonnebril of computerbril kwijt, dat is handig!

Raakt u regelmatig uw bril kwijt? Of zit uw haar totaal in de war door een bril die er in vast zit. Dat is met de BrilClip® verleden tijd. Je ziet regelmatig dat mensen hun bril op hun hoofd zetten. “Niet doen”, zegt de opticien. Het is slecht voor de bril, brilpootjes worden wijd en de glazen vet. Nu kunt u hem natuurlijk in uw borstzakje doen, maar guess what, even bukken en hij ligt op de grond.

Als het zonnetje lekker schijnt, is het wel zo fijn om uw zonnebril snel op te kunnen doen. Wat een gehannes met al die brillen dan, hè? Daarvoor is de BrilClip® uitgevonden, verkrijgbaar in diverse kleuren, waar u uw bril in kunt hangen.

De clip heeft sterke magneten, dus geen speldgaatjes in de kleding. U maakt hem eenvoudig vast aan uw blouse of shirt of waar u ook wilt. Zelfs op het strand is hij erg handig; maak hem simpelweg aan uw zwembroek of badpak vast. Handig hè! Ideaal voor uzelf natuurlijk, maar ook als cadeau. Met een verjaardag, voor vaderdag of moederdag, als bedankje voor de juf of meester, Valentijnsdag, met Sinterklaas, met Kerst. Zo zijn er tal van momenten te bedenken waarop u iemand blij kunt maken met de BrilClip®.

Iedereen heeft wel een leesbril, zonnebril of computerbril! Bestel nu met korting! 

BrilClip®, al jaren een gerenommeerd bedrijf met een doeltreffend product!

Zo werkt de BrilClip® (video):

Tijdelijk Sinterklaaskorting: tm 31-12-2023 zijn alle prijzen nog extra verlaagd als u bij uw bestelling deze code toepast: Korting1 dan ontvangt u op onderstaande prijzen nog € 1,00 korting!!

Prijs per BrilClip® € 12,95 ipv € 14,95 zilverkleurig, goudkleurig, zwart, rood, roze, aquablauw, appeltjesgroen en geel. 

Prijs per 2 BrilClips® € 19,95 ipv € 24,95 combinatie: zilverkleurig, goudkleurig, zwart, rood, roze, aquablauw, appeltjesgroen en geel (2x dezelfde kleur mag). 

Prijs per BrilClip® € 13,95 ipv € 15,95 zilverkleurig met strass-steentjes transparant. 

Prijs per 2 BrilClips® € 22,95 ipv € 26,95 zilverkleurig met strass-steentjes transparant 2x.

Prijs per 2 Brilclips® € 21,95 ipv € 25,95 zilverkleurig met strass-steentjes in combinatie met een kleur naar keuze.

(Prijzen zijn exclusief verzendkosten)

 
     
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »